Fysik

Omdrejningshastighed

28. februar 2011 af smeden01 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hej alle! HJÆLP

sidder med en opgave og jeg kan ikke finde formlen der passer til dette.

En cykel, hvor diameteren af cykelhjulet er 28" ,med en hastighed på 18km/h.

Beregn hjulets omdrejningshastighed?


Brugbart svar (1)

Svar #1
28. februar 2011 af Andersen11 (Slettet)

Divider hastigheden med hjulets omkreds.


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2011 af mathon

            d = 28" = 0,7322 m

           18 km/h = 5 m/s

            s = v·T

            T = s/v = (π·(0,7322 m)) / (5 m/s) =


Skriv et svar til: Omdrejningshastighed

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.