Matematik

f'(10)

02. marts 2011 af theaemily (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej,

Er der nogen der kan finde f'(10), og fortolke tallet?


Brugbart svar (0)

Svar #1
02. marts 2011 af Chris2007 (Slettet)

Hvad hedder funktionen??


Brugbart svar (0)

Svar #2
02. marts 2011 af lolz3r (Slettet)

 Det er jo bare differentialkvotienten til 10.

f'(10)=d10/dx=0


Brugbart svar (0)

Svar #3
02. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Det er ikke korrekt. Det er f'(x) beregnet for x = 10 . Man skal kende forskriften for f(x) for at kunne besvare spørgsmålet.


Brugbart svar (0)

Svar #4
02. marts 2011 af MieKristensen (Slettet)

f'(10) er hældningen i punktet X=10 for grafen af funktionen f(x).
Du kan ikke finde tallet f'(10) da det er forskelligt alt efter hvilken funktion du regner med.


Skriv et svar til: f'(10)

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.