Matematik

isoler h

03. marts 2011 af jrnh555 (Slettet) - Niveau: B-niveau

skal ha isoleret h 

8*h*x + 6x^2 = 100

8hx=100-6x^2

men hvad gør jeg så??


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2011 af Bootstrap (Slettet)

8h=((100-6x^2)/x)

h=((100-6x^2)/x)/8


Svar #2
03. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

kan det eventuelt gøres lidt pænere?


Svar #3
03. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

kan man ikke dividere med 8x på begge sider af lighedstegnet? så der står h=(100-6x^2)/8x ?


Brugbart svar (0)

Svar #4
03. marts 2011 af janko (Slettet)

Du kan få

h = (3x2 - 50)/4x

jeg ved dog ikke om det pænere!


Svar #5
03. marts 2011 af jrnh555 (Slettet)

synes jeg tak


Brugbart svar (0)

Svar #6
05. marts 2011 af Bootstrap (Slettet)

Jeg forstår ikke begrebet pænere.


Brugbart svar (0)

Svar #7
05. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#4

Dette er ikke korrekt, da fortegnet er forkert.

h = 25/(2x) - 3x/4

er nok det simpleste resultat.


Skriv et svar til: isoler h

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.