Matematik

Integrering

03. marts 2011 af lola10ae (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Hej er der nogen der kender til lidt Mikroøkonomi??

Jeg har en MC funktion som jeg skal have integreret for at finde TVC, og det med integrering har jeg glemt fra gymnasiet..

Kan nogen integrere følgende (vis mig gerne hvordan, altså ikke bare skriv svaret):

MC = 7000 + 4Q (her ved jeg at Q = 3450)

MC = 5000 + 2Q (Her ved jeg at Q = 10200)

Kan nogen hjælpe??

tak på forhånd.


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. marts 2011 af Walras

TVC=∫7000+4QdQ=7000Q+2Q2, hvor k=0 idet du ønsker TVC og ikke TC.

TVC=∫5000+2QdQ=5000Q+Q2, hvor argumentet er det samme.

Nu bør du sådan set bare kunne indsætte dine Q-værdier. 


Svar #2
03. marts 2011 af lola10ae (Slettet)

Ud fra mine andre tal, ser det lovende ud. 1000 tak for det :-)


Skriv et svar til: Integrering

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.