Matematik

Logaritmer

04. marts 2011 af himstergims - Niveau: C-niveau


a) Løs ligningen
 log(2x)-log(4)=0,5


Brugbart svar (0)

Svar #1
04. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Benyt regnereglerne for logaritmer: log(a) - log(b) = log(a/b) , og at 0,5 = log(√10) . Hvis to tals logaritmer er ens, er tallene selv ens.


Skriv et svar til: Logaritmer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.