Matematik

Bestem forskriften for f

04. marts 2011 af Pandaen4400 (Slettet)

Jeg sidder med en opgave som jeg ikke rigtig ved hvordan man regner.

Opgaven lyder:  Punkterne P (7,26) og Q (28,345) ligger på grafen for en eksponentialfunktionen f

Jeg ved ikke hvad jeg skal. Skal jeg så bruge formlen a = x2-x1 √ y2 / y1, for at beregne a?


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Ja, den formel kan benyttes til beregning af a:

a = (y2/y1)1/(x2-x1)


Svar #2
05. marts 2011 af Pandaen4400 (Slettet)

Kan det så passe a = 1,13?


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

Ja. Men giv et par decimaler mere i svaret.


Skriv et svar til: Bestem forskriften for f

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.