Samfundsfag

Hvad havde betydning for ny alliances udvikling?

05. marts 2011 af mulemma (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Jeg har fået stillet følgende opgave: <span style="font-size:14.0pt;font-family: "Cambria","serif";mso-fareast-font-family:"Times New Roman";mso-bidi-font-family: "Times New Roman";color:#333333;mso-font-kerning:18.0pt;mso-fareast-language: DA">Diskuter<span style="font-size:12.0pt;font-family:"Cambria","serif";mso-fareast-font-family: "Times New Roman";mso-bidi-font-family:"Times New Roman";color:#333333; mso-font-kerning:18.0pt;mso-fareast-language:DA"> hvilken af de fire områder, Ideologi, vælgeradfærd, parti og medier, der havde størst betydning for Ny Alliances udvikling. 

Jeg forstår ikke helt hvad der menes med om parti har haft betydning... Altså om partiet selv har haft betydning for udviklingen? Om deres indbyrdes forhold i partiet har haft betydning eller noget helt andet.

Bare lige for at være sikker, så menes der med vælgeradfærd, måden vælgerne stemmer og tager beslutninger, fx. har det betydning på den måde, at vælgerne i dag er blevet issue-voters, og derfor stemmer efter de episoder eller emner, der snakkes om (og der var mange kriser og dårlige nyheder omkring ny alliance) derfor kan det have haft betydning for udviklingen.

Og ideologi, er det så om de følger deres ideologi, om de kan blive enige om den?

Jeg har aldrig skrevet en diskussion før, så håber i kan hjælpe ! :) 

<p class="MsoNormal" style="mso-margin-top-alt:auto;margin-bottom:6.75pt; line-height:13.8pt;mso-outline-level:2"></o:p>
Vedhæftet fil: 1e aflevering disk..docx

Brugbart svar (0)

Svar #1
05. marts 2011 af nicolaskm (Slettet)

 Som opgaven står der, ville den mest almindelige tolkning nok være:

Hvilken af de fire områder har påvirket partiets politik og handlemønstrer mest.

I en diskussion skriver man om de argumenter der findes for og imod et emne. I dit tilfælde, for hver enkelt af de fire områder. Derefter vurderer og konkluderer.  


Svar #2
05. marts 2011 af mulemma (Slettet)

 Tak for dit svar.

Det jeg har størst problemer med er, hvad der menes med om parti har haft en betydning. Hvad ligger i begrebet parti? Gruppen af mennesker, deres holdninger.. Hvad menes der med det ? Det forstår jeg ikke.


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. marts 2011 af nicolaskm (Slettet)

 Ny alliance startede med at opstille et partiprogram over det de stod for, og det de ville ændre ved samfundet.

Det du skal finde ud af i den opgave du har skrevet ovenfor, er hvilket af de fire områder der primært var skyld i at medlemmerne i Ny alliance til at ændrede det program.    


Skriv et svar til: Hvad havde betydning for ny alliances udvikling?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.