Matematik

integral regning

06. marts 2011 af 98676363 (Slettet)

 hej 

grafen for funktionen f(x) =1/16 x^2 - 1/2x+2  afgrænser sammen med linjerne x=0 og x=t en punktmængde som har et areal A(t) 

a. bestem A(5)

jeg skal vel finde hvad t er ... det kan jeg da finde ved at jeg kender den ende punktmængde x=0 jeg kenderne funktionen og jeg kender at arealet skal være 5 skal jeg så solve ?  eller hvad ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2011 af peter lind

Det ser ud til at der mangler noget i din opgavebeskrivelse. Der gælder A(t) = ∫0t|f(x)|dx for t > 0.


Svar #2
06. marts 2011 af 98676363 (Slettet)

men jeg skal ikke finde tallet t så jeg får arealet 5 ikk ? for t>0 som der så ikke står noget om opgaven


Skriv et svar til: integral regning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.