Matematik

maple - regression

06. marts 2011 af studerende20 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hvis der er nogen som kan forklare mig, hvad jeg gør forkert må i meget gerne melde jer :-( 

Jeg skal i en opgave bestemme f(t)=P0 * a ^ t ud fra en tabel 

År :              2001     2003     2005    2007
Årlig antal: 3751    5683     8783    15742

hvor P(t) betegner det årlige antal af pendlere over Øresund fra Sverige til Danmark, og t betegner antal år efter 2001

Vores lærer har opstillet det hele i maple, så vi bare skal sætte datapunkterne for x og y ind.. Argh jeg kan bare ikke forstå, hvorfor det giver noget helt mærkeligt.. 

tak 


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. marts 2011 af Walras

Husker du at sætte

x=0

x=2

x=4

x=6

?

Dine x-værdier skal jo svare til antal år efter 2001.

Jeg kender ikke til Maple, så der kan jeg desværre ikke være behjælpelig.


Skriv et svar til: maple - regression

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.