Matematik
Nulløsning hvad er det?
11. maj 2005 af
*A* (Slettet)
Skal bare have det helt på det rene. Hvad er definitionen på en nulløsning når vi snakker diff.ligninger
Svar #2
11. maj 2005 af 404error (Slettet)
Hvis y = 0 opfylder ligningen differentialligningen
F(y',y,t) = 0,
kalder man den for nulløsningen eller den trivielle løsning.
F(y',y,t) = 0,
kalder man den for nulløsningen eller den trivielle løsning.
Skriv et svar til: Nulløsning hvad er det?
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
