Matematik

hjælp...

09. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet) - Niveau: 10. klasse

Hej allesammmen...
Jeg er er igang med denne opgave, men jeg er ikke sikker på at jeg har lavet det rigtig. Håber der er nogle der kan hjælpe mig med mine løsninger, altså mener jeg at I skal sige til hvis jeg har lavet opgaven forkerret... Håber I kan hjælpe mig.. På forhånd tak :)

OPG: Du har nu to 10-sidede terninger og beregner øjentallenes produkt
Beregn sansynlighed for at få et udfald, der er lige.                                    Min løsning=75/100 eller 80/100
Beregn sansynlighed for at få et udfald, der er større end 50.                  Min løsning=19/100 eller 20/100
Beregn sansynlighed for at få et udfald, der er mindre end 20.                Min løsning=42/100
Beregn sansynlighed for at få et udfald, der er mellem 30 og 50.            Min løsning=18/100


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af TorbenA (Slettet)

a) Jeg tror på 75%. En af terningerne skal vise et lige antal.

b+c+d) Tegn en hinkerude (10x10). Skriv produkterne i felterne og tæl op.


Svar #2
09. marts 2011 af LeylaDogan (Slettet)

#1 TorbenA - Jeg har tegnet en hinkerude og talt...og det er de resultater jeg har fået til. men jeg er ikke sikker på mine resultater... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
09. marts 2011 af TorbenA (Slettet)

Hvorfor ikke? Større end 50 betyder også, at den ikke må være lig med 50. Er det det, du er i tvivl om?


Skriv et svar til: hjælp...

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.