Matematik

bestem tallet k

09. marts 2011 af MissMica (Slettet) - Niveau: A-niveau

Bestem tallet k således at arealet af det parallellogram, der udspændes af vektorerne a= (7 k-4) og b = (-1 k) er 20 ( evd godt at vektorerne ikke er skrevet særligt pænt op)

nogle der vil hjælpe?


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af mathon

det udspændte areal
er lig med
den numeriske værdi af de udspændende vektorers determinant:


                           


Svar #2
09. marts 2011 af MissMica (Slettet)

jeg mente mere om nogen der kunne hjælpe mig med at finde k


Brugbart svar (1)

Svar #3
09. marts 2011 af mathon

       | 7      -1|
       |            |    =    7k - (-1)·(k-4) = 8k - 4
       | k-4   k |      

                       A = |8k - 4| = 20


Svar #4
09. marts 2011 af MissMica (Slettet)

mange tak:)


Skriv et svar til: bestem tallet k

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.