Fysik

Halveringstykkelse

09. marts 2011 af Lindhardt13 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej :-) jeg er i gang med min rapport om svækkelse af stråling, og jeg skal så beregne halveringstykkelsen ud. Jeg har prøvet at regne det ud sådan her, men jeg tror ikke det er rigtigt?

X½ = log2/loga ≈ X½=log2/log0,3304 = 0,6258

det skal vist være noget med seks eller sådan.. Jeg ved det ikke, er der nogen der kan forklare det, så vil jeg blive glad :-)

Tak på forhånd :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. marts 2011 af peter lind

Nu kan jeg jo ikke svare for de 0,3304. Ellers er der kun en fortegnsfejl. Hvis intensiteten er aftagende er log(a) < 0 og log(2) > 0


Skriv et svar til: Halveringstykkelse

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.