Matematik

Trigonometri

13. marts 2011 af Ristedorte (Slettet) - Niveau: B-niveau

C:\Users\Jeppe Vonsild Skjøde\Documents\Dok2.doc

På figuren ses fire byer A, B, C og D. På figuren er angivet nogle vinkler og afstande. Det oplyses, at B i trekant BCD er spids.

a) Bestem afstanden mellem B og C.

NB: Jeg har vedhæftet figuren.

På forhånd, tak


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. marts 2011 af Bootstrap (Slettet)

Vedhæftet, hvor?


Brugbart svar (0)

Svar #2
13. marts 2011 af kuntz15 (Slettet)

Vedhæft venligst filen hvis du ønsker hjælp


Svar #3
13. marts 2011 af Ristedorte (Slettet)

ah... kan ikke lige huske hvordan man vedhæfter filer...

Vedhæftet fil:Dok2.doc

Svar #4
13. marts 2011 af Ristedorte (Slettet)

Så er den vedhæftet :)


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. marts 2011 af kuntz15 (Slettet)

I ABC trekanten

C2- B2 = A2

kvadratrod af A2 = A

så har du svaret


Svar #6
13. marts 2011 af Ristedorte (Slettet)

Hvordan kan man bruge Pythagoras til en trekant, der ikke er retvinklet?


Brugbart svar (0)

Svar #7
13. marts 2011 af kuntz15 (Slettet)

er Vinkel C ikke retvinklet ?


Svar #8
13. marts 2011 af Ristedorte (Slettet)

Nej :(


Brugbart svar (0)

Svar #9
13. marts 2011 af kuntz15 (Slettet)

så benyt enten Cos eller Sin relationerne

hvad for en af dem, kan jeg ikke lige huske :(


Svar #10
13. marts 2011 af Ristedorte (Slettet)

a2 = c2 + b2 - 2bc * Cos A?


Brugbart svar (0)

Svar #11
13. marts 2011 af kuntz15 (Slettet)

Prøv at gå ud fra den


Brugbart svar (0)

Svar #12
16. marts 2011 af martampetersen (Slettet)

finden man siden a ved den formel(a2 = c2 + b2 - 2bc * Cos A)?


Skriv et svar til: Trigonometri

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.