Matematik

brøkerne i opskriften om til decimaltal

17. marts 2011 af Pernillebruunjw (Slettet) - Niveau: 10. klasse

 Hjælp Hjælp!

Jeg er en NØRD med stort N, til matematik.

Står her og skal til eksamen om godt og vel, 2 måneder.

Håber i kan hjælpe med noget af dette:

½ kg lever 
4 små zittauerløg
50 g smør
1 tsk. salt
2 tsk. fransk sennep
½ tsk. basilikum
½ tsk. rosmarin
¼ liter piskefløde
1 dl mælk
1 tsk. hvedemel

^^ Brøkerne om til decimaltal? :s


Brugbart svar (0)

Svar #1
17. marts 2011 af Moderatoren

Fortæl hvordan du selv vil gøre det?

Så kan vi se hvor du "tænker galt".. Og guide dig på rette vej!


Svar #2
17. marts 2011 af Pernillebruunjw (Slettet)

 Jeg er fuldstændig blank! VIRKELIG.

Går helt i stå i sådan noget her. :/ 

Jeg aner ikke hvad jeg skal eller vil gøre


Brugbart svar (0)

Svar #3
17. marts 2011 af mette48 (Slettet)

1 kg = 1000 g

1/2 kg = 1000/2 g =500 g eller

1/2 kg=1,0 / 2 kg =0,5 kg

1/4 kg= 1,00 /4 kg = 0,25 kg


Skriv et svar til: brøkerne i opskriften om til decimaltal

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.