Fysik

Luftpudebane - forsøg

18. marts 2011 af fiffinut (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej. 

Jeg sidder fast i min opgave, under bearbejdning af måleresultaterne fra et forsøg på Newtons 2. lov.

Jeg har tegnet 2 grafer som jeg har vedhæftet, og spørgsmålet lyder

graf 1: er a= F_res

graf 2: er a=1/(m1+m2)

Håber i kan hjælpe med at fortælle mig hvordan jeg finder ud af det.:)

Vedhæftet fil: Forsøg.doc

Brugbart svar (1)

Svar #1
18. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Forsøg 1 viser, at a = k1/(m1+m2) , mens Forsøg 2 viser, at a = k2·Fres . Konstanterne k1 og k2 er de to hældningskoefficienter.


Svar #2
18. marts 2011 af fiffinut (Slettet)

 Jeg forstår bare ikke formuleringen af spørgsmålet... 


Brugbart svar (0)

Svar #3
20. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

# 2

Ikke så underligt - der er jo ikke noget spørgsmål ;-)


Svar #4
20. marts 2011 af fiffinut (Slettet)

graf 1: er a= F_res

graf 2: er a=1/(m1+m2)

Jeg kan ikke tolke det som andet end et spørgsmål.


Brugbart svar (0)

Svar #5
20. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

Jeg forstår godt, hvad du mener -

Men som det står i øjeblikket - uden spørgsmålstegn - fremstår det som to oplysninger:

"Graf 1 er det og det" og "Graf 2 er det og det"

Det er netop derfor, spørgsmålstegnet er opfundet ;-)


Skriv et svar til: Luftpudebane - forsøg

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.