Matematik

g(x)=b*a^x

19. marts 2011 af hansfra (Slettet) - Niveau: B-niveau

 Hej.

Kan det passe at forskriften til g er g(x) = 2187,01 * 0,333333x , når jeg har punkterne P(4,27) og Q(5,9)?


Brugbart svar (2)

Svar #1
19. marts 2011 af mathon

               Ja


Svar #2
19. marts 2011 af hansfra (Slettet)

@mathon, tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
19. marts 2011 af AMelev

x skal opløstes som eksponent - ellers rigtigt. g(x) = 2187,01 * 0,333333x


Svar #4
19. marts 2011 af hansfra (Slettet)

Det har jeg også gjort, glemte bare at opløfte den her. 


Skriv et svar til: g(x)=b*a^x

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.