Kemi

kemi

13. maj 2005 af fiona87 (Slettet)
Hej ville høre om i evt. kan hjælpe mig med denne opgave :
En metalklump vejer 55,8 g og har rumfandet 20, 7 mL. Beregn metallets massefylde.
MVH Drengen på 13 år

Brugbart svar (0)

Svar #1
14. maj 2005 af danielruhmann (Slettet)

55,8/20,7=2,695g/ml

Brugbart svar (0)

Svar #2
08. november 2009 af HanneBS (Slettet)

massefylde er g/cm3 så derfor 55,8 /20,7 =  svar i g/cm3


Brugbart svar (0)

Svar #3
08. november 2009 af mathon

20,7 mL = 20,7 cm3

20,7 cm3 vejer 55,8 g

1 cm3 vejer (55,8 g)/(20,7 cm3) ≈ 2,7 g/cm3

hvorfor
metallet nok var aluminium


Skriv et svar til: kemi

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.