Erhvervsret

opgave indenfor erhvervsret

21. marts 2011 af candyy (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

Heejsa.. Jeg har en opgave for til imorgen indenfor tinglysningsloven, og vil have hjælp af dem der har styr på tinglysningsloven..

Opgaven lyder på:

Du er blevet bedt om at afslutte en del sager fra en langtidssygemeldt kunderådgiver i Neptun Bank, og disse sager giver dig anledning til en række overvejelser.
Din kollega har den 3. maj bevilget en privatkunde - ingeniør Kurt Krage – et lån i forbindelse med en ombygning af hans parcelhus. Lånet er ydet med sikkerhed i form af pant i huset efter et realkreditlån stort kr. 1.350.000 optaget i Neptun Realkredit. Det bevilgede lån er stort kr. 400.000 og alle dokumenter, herunder pantebrev, er udfærdiget, men pga. kollegaens sygdom bliver pantebrevet først tinglyst den 12. maj, da du efter at have overtaget sagen bliver opmærksom på, at tinglysning endnu ikke er sket. I mellemtiden har SKAT den 7. maj foretaget et udlæg i ejendommen for en skyldig restskat på kr. 65.000 hos Kurt Krage. Kurt Krage havde under udlægsforretningen oplyst SKATs medarbejder om pantebrevet til Neptun Bank. Udlægget blev tinglyst den 11. maj. Der er nu opstået uenighed mellem Neptun Bank og SKAT om prioritetsstillingen i ejendommen.
 

1.1 Hvorledes er prioritetsstillingen i ejendommen?

Håber der nogen der vil hjælpe med opgaven :) På forhånd tak ..


Brugbart svar (1)

Svar #1
29. november 2012 af Shiya20 (Slettet)

Kan du hjælpe mig med denne opgave?

 


Skriv et svar til: opgave indenfor erhvervsret

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.