Spansk
hjælp til rettelse af kort tekst!!!
Hej, håber der er en som kan rette min tekst/ eller noget af den, da jeg er meget usikker på grammatikken.
Jeg har i denne opgave skrevet om Enrique Iglesias, som er en kendt spansk sangere!
<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;mso-ansi-language:
EN-US;mso-bidi-font-weight:bold">Enrique Miguel Iglesias Preysler (mas conocido como Enrique Iglesias) nacio en Madrid 8 de mayo de 1975, donde vivio con su madre, su hermano Julio y su hermana Chebeli. <span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-bidi-font-weight:bold">Hoy en <span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black">día vive en Miami con su novio.
<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;mso-ansi-language:EN-US;
mso-bidi-font-weight:bold">Enrique Iglesias es un cantante y compositor Español<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;
line-height:115%;font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Calibri;
mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:black;mso-themecolor:text1;mso-ansi-language:
EN-US;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA"> <span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;line-height:
115%;font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Calibri;
mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:black;mso-themecolor:text1;mso-ansi-language:
EN-US;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA">de<span lang="EN-US" style="font-size:11.0pt;
line-height:115%;font-family:"Arial","sans-serif";mso-fareast-font-family:Calibri;
mso-fareast-theme-font:minor-latin;color:black;mso-themecolor:text1;mso-ansi-language:
EN-US;mso-fareast-language:EN-US;mso-bidi-language:AR-SA"> musica pop. Él es<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> <span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black">el hijo<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> <span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black">de Julio Iglesias, quien tambien es cantante. <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">Iglesias<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">comenzó<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">su<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">carrera<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">musical<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">en la<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">etiqueta del<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">mexicano<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">Fonovisa<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">.<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">
Debutó <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">con<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;mso-ansi-language:
EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:
"Arial","sans-serif";color:black;mso-ansi-language:EN-US">su<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;mso-ansi-language:
EN-US">primer álbum ”Enrique Iglesias”<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;mso-ansi-language:
EN-US">en <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">el año 1995, que fue un exito.<span lang="EN-US" style="font-family:"Times New Roman","serif";
color:black;mso-themecolor:text1;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">Desde entonces, ha<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">lanzado<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">ocho<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">álbumes. Ha<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">vendido<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">más<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">de 55<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">millones de discos
Algunos<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;mso-ansi-language:
EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">de los<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">singles<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">más grande<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">éxito<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">,<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">que<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">ha<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">publicado<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">son<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">:<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";color:black;
mso-ansi-language:EN-US">"<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">Bailamos<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">,<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">Be With You<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">,<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US"> <span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">Rhythm Divine<span lang="EN-US" style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black;mso-ansi-language:EN-US">, "Hero", "Not In Love", "Escape", "Addicted" og "Dimelo"(Do you know en Inglés).
<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black">Última Enrique<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> Iglesias estaba<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> en Dinamarca era <span style="font-family:
"Arial","sans-serif";color:black">del 22 de febrero<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> de 2010,<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> donde apareció en<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> ”Vild med dans”.
<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black">Debemos esperar<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> que<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> pronto<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> visitará<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> Dinamarca<span style="font-family:"Arial","sans-serif";
color:black"> nuevo! <span style="font-family:Wingdings;mso-ascii-font-family:
Arial;mso-hansi-font-family:Arial;mso-bidi-font-family:Arial;color:black;
mso-char-type:symbol;mso-symbol-font-family:Wingdings"><span style="mso-char-type:
symbol;mso-symbol-font-family:Wingdings">J
Svar #1
21. marts 2011 af munequita (Slettet)
her er et par rettelser. kune godt forestille mig at jeg ikke har fået det hele med.
Enrique Miguel Iglesias Preysler (más conocido como Enrique Iglesias) nació en Madrid el 8 de mayo de 1975, donde vivía con su madre, su hermano Julio y su hermana Chebeli. Hoy en día vive en Miami con su novio(er han bøsse?? noviA hunkønskæreste.)
Enrique Iglesias es un cantante y compositor español de música pop. Él es el hijo de Julio Iglesias, quien/que también es cantante. Iglesias(hvem af de to?) comenzó su carrera musical en la etiqueta del mexicano Fonovisa.
Debutó con su primer álbum ”Enrique Iglesias” en el año 1995, que fue un éxito.*( lyder lidt som om år 1995 var en succes og ikke selve albummet) Desde entonces, ha lanzado ocho álbumes. Ha vendido más de 55 millones de discos.
Algunos de los singles más exitosos que ha publicado son: "Bailamos, Be With You, Rhythm Divine, "Hero", "Not In Love", "Escape", "Addicted" y"Dímelo"(Do you know en Inglés).
La última vez que Enrique Iglesias estuvo en Dinamarca fue el 22 de febrero de 2010, donde participó?en ”Vild med dans” ( "mira quien baila" på spansk mener jeg)
esperemos que pronto visitará Dinamarca de nuevo/nuevamente!
* evt. en el año 1995 debutó con su primer álbum ”Enrique Iglesias”, que fue un éxito
Skriv et svar til: hjælp til rettelse af kort tekst!!!
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
