Matematik

Haster --hjælp--

23. marts 2011 af Skole2 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Reducer udtrykket

(a+2b)^2-(a+2b)(a+b) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af mathon


Brugbart svar (1)

Svar #2
23. marts 2011 af mette48 (Slettet)

(a+2b)2-(a+2b)(a+b) =                         skriver hele udtrykket helt ud

(a+2b)(a+2b)-(a+2b)(a+b) =                sætter (a+2b) udenfor parentes

(a+2b)((a+2b)-(a+b)) =

(a+2b)(a+2b-a-b) =

(a+2b)*b = ab+2b2


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2011 af Krabasken (Slettet)

- og videre:

ab + 2b2 =

(a+2b)*b

Klar til afskrft
 


Brugbart svar (1)

Svar #4
23. marts 2011 af mette48 (Slettet)

#4 det er da ikke videre, det er tilbage igen


Skriv et svar til: Haster --hjælp--

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.