Matematik

A=1+r?

23. marts 2011 af charlotte93 (Slettet) - Niveau: C-niveau

 Hej jeg sidder med en opgave om eksponentielle funktioner (f(x) = b*ax) og skal forklarer noget med af a. Så kom jeg til at tænke på at jeg engang har hørt at A=1+r. Er jeg helt gal på den? Hvis jeg ikke er kunne i så måske give et eksempel?

Ville være til rigtig stor hjælp. :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
23. marts 2011 af Bootstrap (Slettet)

Hvad er r i denne sammenhæng?


Svar #2
23. marts 2011 af charlotte93 (Slettet)

 r er den relative tilvækst i %


Brugbart svar (0)

Svar #3
23. marts 2011 af Bootstrap (Slettet)

"’r’ står for den relative tilvækst og viser hvor mange procent vores graf er voksende eller aftagende pr. år.
Vækstraten ’r’ findes ud fra formlen a = 1+r eller r = a-1" - Laura Christine


Svar #4
23. marts 2011 af charlotte93 (Slettet)

 Mange tak. :)


Skriv et svar til: A=1+r?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.