Matematik

er der nogen der kan forklar..

26. marts 2011 af Kristina0 (Slettet) - Niveau: A-niveau

er der nogen der kan forklar mig hvader skere imellem lighedstenende for dette bevis.

b/a = 1/(a/b)=1/((1+√(5))/2) =2(1-√(5)/((1+√(5))/(1-√(5)))=( √(5)-1)/2=0,618

det er beviset for det reciprokke forhold


Brugbart svar (0)

Svar #1
26. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Man forlænger brøken med (1-√5) . Det benyttes, at (1+√5)(1-√5) = 1-5 = -4


Skriv et svar til: er der nogen der kan forklar..

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.