Matematik

Differentialligningen

27. marts 2011 af aliawan8 (Slettet) - Niveau: A-niveau

 dy / dx = y (8 - 2y) 

Hvis den løsninger hvis grafen går igennem punktet P(0,1) 


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2011 af peter lind

Brug et CAS værktøj til det, hvis det er tilladt.


Brugbart svar (0)

Svar #2
27. marts 2011 af NejTilSvampe

 det er en logistisk differentialligning.

dy/dx = 2y(4-y)

y = 4 / (1+C*e^-8x)

indsæt punktet P og løs mht. C.


Svar #3
27. marts 2011 af aliawan8 (Slettet)

 det er ikke tilladt, desværre. jeg sidder med den aflevering siden igår, kan stadig ikke forstå den. Når jeg kigger i bogen kan jeg ikke finde nogle eksempler der ligner de opgaver. :(


Skriv et svar til: Differentialligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.