Matematik

Reductionsstykker

31. marts 2011 af pige24 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

4ab+1/2b-11/2a+6ab+7a+11/2b-9ab+1/2ba=19ab+6b+1/2ba+1/2a

2xz-4zx+xz+xz-zx+1/2xz=9/2xz-5zx

Er det korrekt?

Tak på forhånd.


Brugbart svar (1)

Svar #1
31. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

Nej, det er ikke rigtigt. 1) er forket, og 2) skal reduceres færdigt. Husk, at xz = zx .


Svar #2
31. marts 2011 af pige24 (Slettet)

1.3/2ab+6b+3/2a

2 0,5zx

Er det nu korrekt


Brugbart svar (2)

Svar #3
31. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#2

1) er korrekt. 2) er forkert.


Svar #4
31. marts 2011 af pige24 (Slettet)

1# zx og xz er i princippet det samme.Det har min lærer aldrig forklaret.


Svar #5
31. marts 2011 af pige24 (Slettet)

2 er det så ikke -0,5zx?


Brugbart svar (2)

Svar #6
31. marts 2011 af Andersen11 (Slettet)

#5

Jo.


Svar #7
31. marts 2011 af pige24 (Slettet)

Tak for hjælpen.

Fortsæt god aften.


Skriv et svar til: Reductionsstykker

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.