Matematik

Hurtiiiigt regnestykke

31. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

Heej

Jeg ville spørge hvad dette giver:

-32 -4 gange 2 gange 6 = ?

Når jeg indtaster det ind på lommeregneren giver det forskellige svar .. Jeg laver det ene med parantes og det andet med uden osv.

Nogle der ved hvad det endelige svar eer?


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2011 af helloyouthere (Slettet)

 Det giver 60.


Svar #2
31. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

er det ikke -39?


Brugbart svar (0)

Svar #3
31. marts 2011 af kunstunderviser (Slettet)

-3 i anden giver 9 så har du -4gange 2 som giver giver minus otte som derefter skal multipliceres mes 6 hvilket giver -48 så har du -9 - 48= -57


Brugbart svar (0)

Svar #4
31. marts 2011 af kunstunderviser (Slettet)

undskyld du har +9 - 48= 39


Svar #5
31. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

3 opløftet i 2 giver 9.

4 gange 2 gange 6 = 48

9 - 48 = -39 ?


Brugbart svar (1)

Svar #6
31. marts 2011 af kunstunderviser (Slettet)

nej jeg er galt på den igen tænker mig ikke om det er -39 selvfølgelig


Brugbart svar (1)

Svar #7
31. marts 2011 af kunstunderviser (Slettet)

Tror jeg er en anelse træt men - 39 er det korrekte fordi -3 i anden er 9

-4 multipliceret med to er minus 8 som så multiplivcres med 6 hvilket giver -48 altså +9 - 48=-39

Er det5 ikke rigtigt må du få mig som din nøgne slave mens hele klassen ser på ggg

det fortæller lidt om hvor sikker jeg er


Svar #8
31. marts 2011 af Spøgelset (Slettet)

1000 tak


Brugbart svar (0)

Svar #9
31. marts 2011 af kunstunderviser (Slettet)

så lidt


Skriv et svar til: Hurtiiiigt regnestykke

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.