Matematik

trekant

05. april 2011 af KN88 (Slettet)

jeg har et lille problem, som er en trekant hvor jeg får følgende oplyst: I en trekant ABC er |BC|=4/3|AB| og |AC|=2|AB|.
så siger opgave a at man skal tegn en model af trekanten, og jeg kan overhoved ikke se hvordan den skal se ud, så jeg håber nogen kan forklare mig hvordan man tegner den.

På forhånd tak


Brugbart svar (1)

Svar #1
05. april 2011 af mathon

vælg en passende længde på c delelig med 3

                                     • a = (4/3)·c
                                     • b = 2·c
 

      

  


Svar #2
05. april 2011 af KN88 (Slettet)

okay er det bare det?


Brugbart svar (1)

Svar #3
05. april 2011 af mathon

der er jo kun givet
                                     "forholds"-oplysninger


Svar #4
05. april 2011 af KN88 (Slettet)

tak for hjælpen


Skriv et svar til: trekant

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.