Matematik

integralet(3x^2(x^3+1)^5)dx

06. april 2011 af faetteren (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hvordan løser jeg integralet af 3x^2(x^3+1)^5 uden hjælpemidler??


Brugbart svar (0)

Svar #1
06. april 2011 af Jerslev (Slettet)

#0: Substitution.


Brugbart svar (0)

Svar #2
06. april 2011 af mathon

                   ∫3x2(x3+1)5dx  =  ∫(x3+1)5·(3x2dx)

       sæt
                   x3+1 = u         og dermed      3x2·dx = du


Brugbart svar (0)

Svar #3
06. april 2011 af Duffy

(x^3 + 1)^6/6 + k


Skriv et svar til: integralet(3x^2(x^3+1)^5)dx

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.