Matematik
grafiske billede af ligningen
29. marts 2007 af
afsharkizi (Slettet)
Hejsa jeg sidder med en besværlig opgave i hånden. Håber en vil hjælpe..
Opgaven lyder..
På banen kører et tog med plads til 16 passagerer.
Det største antal passagerer toget kan køre med pr. dag, kan beregnes af ligningen
y=16*60*60/75*x
y er antal af passagerer
x= er antal af timer, som Fåruo Sommerand har åbent pr. dag..
Tegn i et koordinatsystem det grafiske billede af ligningen ...
En eller anden hjælp mig kan ikke forstå den opgave
Opgaven lyder..
På banen kører et tog med plads til 16 passagerer.
Det største antal passagerer toget kan køre med pr. dag, kan beregnes af ligningen
y=16*60*60/75*x
y er antal af passagerer
x= er antal af timer, som Fåruo Sommerand har åbent pr. dag..
Tegn i et koordinatsystem det grafiske billede af ligningen ...
En eller anden hjælp mig kan ikke forstå den opgave
Skriv et svar til: grafiske billede af ligningen
Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk?
Klik her for at oprette en bruger.
