Kemi

Kemi C

26. marts 2014 af Hasnain (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hjææælp

Hvis man blander 10,0 g natriumhydroxid med 90,0 g vand får man en opløsning med en massefylde på 1,1089 g/mL.

Hvad fylder de 100,0 g blanding.
Hvor stor er stofmængdekoncentrationen?


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2014 af Hr. Kræmer (Slettet)

\frac{(10+90) g}{1,1089 \frac{g}{ml}} \approx 90,17 ml

Concentrationen  c = \frac{n}{V}=\frac{m}{M\cdot V}   Så find molarvægt (M) for hver af dem, og husk, at dit V er 90,17 ml


Skriv et svar til: Kemi C

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.