Fysik

Help!

27. marts 2014 af hugorme (Slettet) - Niveau: B-niveau

Jeg er i gang med en fysik afl.:

jeg skal benytte en formel: E=C*(T2-T1)+mv*cv*(T2-T1=(C+mv*cv)(T2-T1)

Jeg ved ikke rigtig hvad jeg bruger denne formel til. Er der nogen som kan hjælpe og være specifk med svaret? :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det ville sikkert hjælpe, hvis du var mere specifik med spørgsmålet og forklarede den sammenhæng, det er taget ud af.


Svar #2
27. marts 2014 af hugorme (Slettet)

hvis jeg skal isolere I ved formlen R=I/P, vil den så lyde: I=R/P ??? :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
27. marts 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Nej, det er forkert. Gang med P på begge sider.


Skriv et svar til: Help!

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.