Fysik

Ekin

28. marts 2014 af Popmepi (Slettet) - Niveau: B-niveau

Er dette rigtig udregnet for at finde hastigheden af en bil?

v = √2*Ekin/M = √2*13440000J/1000kg = 163,95 m/s 


Brugbart svar (0)

Svar #1
29. marts 2014 af mathon

      v=\sqrt{\frac{2\cdot E_{kin}}{m}}  er korrekt

men for at være éntydig skal du skrive

                 v = √(2·Ekin/m)  så udtrykket ikke kan misforstås.


Skriv et svar til: Ekin

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.