Matematik

Promille!?

30. marts 2014 af rasm385d (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Hej folkens sidder fast i en skide matematik opgave:
5‰ af 10.000 kr. er?
Tak for svar på forhånd :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
30. marts 2014 af mette48 (Slettet)

promille betyder pr 1000

5%º af 10000kr = 5*10000/1000kr


Svar #2
30. marts 2014 af rasm385d (Slettet)

Tusinde Tak


Brugbart svar (0)

Svar #3
30. marts 2014 af mathon

     5·10-3 · (104 kr)  = 5·(10-3+4 kr) = 5·(10 kr) = 50 kr


Skriv et svar til: Promille!?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.