Fysik

MeV

31. marts 2014 af Problemsolver (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hvad er MeV? Jeg har om halveringstid hvor Ba-137* til Ba-137, men der står 0,66 MeV, hvad betyder det? 


Brugbart svar (0)

Svar #1
31. marts 2014 af peter lind

Det står for million elektron volt. Det er en enhed for energi ligeso Joule er det


Svar #2
31. marts 2014 af Problemsolver (Slettet)

Betyder det at den afgiver så meget energi? Eller?

Brugbart svar (1)

Svar #3
31. marts 2014 af peter lind

Det betyder at Q værdien er 0,66 Mev eller at så meget kinetisk energi får henfaldsprodukterne


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2014 af mathon

1 MeV = 1,60218·10-13 J = 0,160218·10-12 J = 0,160218 pJ


Skriv et svar til: MeV

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.