Matematik

Vektor

01. april 2014 af linda0044 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej SP

har dog problemer med opgave c og d og håber nogen kan hjælper.

Åben filen nedenfor, for at se opgaven

Vedhæftet fil: opg_2.png

Brugbart svar (0)

Svar #1
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

c) Løs ligningssystemet    x(t) = 0 , y(t) = 0 .

d) Beregn |v(t)| = ((x'(t))2 + (y'(t))2)1/2 for t = 0,00125 .


Brugbart svar (0)

Svar #2
01. april 2014 af mathon

d)
                 \small \small \small \vec{v}(t)=\left\{\begin{matrix} -400\pi \cdot \cos(800\pi \cdot t)\\-1200\pi \cdot \sin(400\pi \cdot t) \end{matrix}\right


Svar #3
01. april 2014 af linda0044 (Slettet)

Får du/i også x(t)=0 til --> t= 0,1,2,3 og 4 


Brugbart svar (0)

Svar #4
01. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#3

Man har

        x(t) = -0,5·sin(800π·t) , og      y(t) = 3·cos(400π·t) .

x(t) = 0 ⇒ 800π·t = p·π (p heltallig) , dvs t = p/800 (p heltallig)

y(t) = 0 ⇒ 400π·t = (π/2) + q·π (q heltallig) , dvs. t = (1/800) + q/400 (q heltallig) .

Den mindste værdi af t i [0 ; 0,005] , der opfylder begge betingelser, er t = 1/800 .


Svar #5
01. april 2014 af linda0044 (Slettet)

ok mange taak for hjælpen :-)


Skriv et svar til: Vektor

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.