Matematik

Fra fahrenheit til celsius

02. april 2014 af natashakjær (Slettet) - Niveau: 9. klasse
Hej
Sidder med denne opgave. Muligvis nogen der kan hjælpe?

På internettet kan man læse, at "feber er en kropstemperatur på over 38 grader" Charlotte vil gerne vide, hvilke temperaturer i grader fahrenheit der er over 38 grader.
Uligheden herunder kan bruges til at bestemme, hvilke temperaturer i grader fahrenheit der er over 38 grader.

38< (F-32)* 5/9

Brugbart svar (0)

Svar #1
02. april 2014 af mathon

        \left ( F-32 \right )\cdot \frac{5}{9}=C

       F-32 =C\cdot \frac{9}{5}=1,8\cdot C

        F=1,8\cdot C+32


Skriv et svar til: Fra fahrenheit til celsius

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.