Matematik

Hvad er kilo prisen?

04. april 2014 af kev22 (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Jelp Color koster 15,25 kr pr. 750 g.

Hvad er kiloprisen? Nogen der kan forklare hvordan man gær :)


Brugbart svar (1)

Svar #1
04. april 2014 af bjerg11 (Slettet)

Nem.

l.   (15,25 / 750) * 1000 = 20,33 kr .- 

eller

l.  75 % = 3/4 

ll. 15,25 * 3/4 = 20,33 kr. .- 

eller 

l.  (15,25 / 3) * 4 = 20,33 kr. .- 


Svar #2
04. april 2014 af kev22 (Slettet)

Tak for det hurtige svar :)


Brugbart svar (0)

Svar #3
05. april 2014 af 123434 (Slettet)

(15,25/750)*100=20,33kr


Skriv et svar til: Hvad er kilo prisen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.