Fysik

elektromagnetisk stråling fra atomer

09. april 2014 af Søren45 (Slettet) - Niveau: C-niveau

En redegørelse for udsendelse af elektromagnetisk stråling fra atomer (med egne ord). Inddrag på passende sted i rappporten billedet til højre til at eftervise de oplysete bølgelængder i forsøgsbesrkivelsen ovenfor.

Hvordan løses dette spørgsmål? Håber nogen kan hjælpe :-)


Brugbart svar (0)

Svar #1
09. april 2014 af mathon

                                            \lambda =\frac{h\cdot c}{E_{foton}}


Svar #2
09. april 2014 af Søren45 (Slettet)

Jeg forstår ikke helt. Her er billedet, undskyld :-)

Vedhæftet fil:Fjyss.png

Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2014 af mathon

                                            \lambda =\frac{h\cdot c}{E_{foton}} = \frac{1,23984\; keV\cdot nm}{E_{foton}}


Brugbart svar (0)

Svar #4
10. april 2014 af mathon

eksempelvis:

          kα:    
                       \lambda = \frac{1239,84\; keV\cdot pm}{17\; keV}=72,93\; pm

       


Skriv et svar til: elektromagnetisk stråling fra atomer

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.