Matematik

Andengradsligning

10. april 2014 af XX88XX (Slettet) - Niveau: B-niveau

P(x)=3x^2-6x+7

Ved løsning af denne andengradsligning er det der korrekt at a=3, b=6, c=7 ?


Brugbart svar (0)

Svar #1
10. april 2014 af mathon

                                          a = 3, b = -6, c = 7


Brugbart svar (0)

Svar #2
10. april 2014 af hesch (Slettet)

b = - 6 !


Brugbart svar (0)

Svar #3
10. april 2014 af mathon

     Løsningsformlen er udledt
     af grundligningen
                                                            ax^2+bx+c=0      hvorfor enhver 2.gradsligning skal omskrives
     til denne form forud for
     brug af løsningsformlen:                3x^2+{\color{Red} (-6)}x+7=0


Skriv et svar til: Andengradsligning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.