Matematik

meget nemt matematik

13. april 2014 af Mobbi1999 (Slettet) - Niveau: 8. klasse

Når man skal afrunde 98,5 til nærmeste 10'er; Ville det rigtige svar ikke være 90. Fordi hvis man runder om til 100, så afrunder man op til nærmeste 100'er.

Håber i kan forstå mit problem.


Brugbart svar (0)

Svar #1
13. april 2014 af mathon

   9,8 tiere afrundes til 10 tiere = 100


Svar #2
13. april 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

Mathon, jeg forstod ikke helt din pointe. Og det var ikke 9,8 the var 98,5. Vil du ikke lige uddybe lidt?


Brugbart svar (0)

Svar #3
13. april 2014 af mathon

                    98,5       9 tiere og 8 enere afrundes til 10 tiere = 1 hundrede og 0 tiere = 100


Svar #4
13. april 2014 af Mobbi1999 (Slettet)

Ok, et sidste spørgsmål. Hvad er variationsbredden og Middeltemepraturen i disse tal.

3, -2, 2, 5, 3

Og når a = -3 og b= -2

og  regnestykket er B3-a

hvad giver det så?


Brugbart svar (0)

Svar #5
13. april 2014 af mathon

-3, -2, 2, 5, 3
                         variationsbredden = 3 - (-3) = 3+3 = 6


Brugbart svar (0)

Svar #6
13. april 2014 af mathon

når a = -3 og b= -2

og  regnestykket er b3 - a
                                              b^3-a=\left ( -2 \right )^{3}-\left ( -3 \right )=-8+3=-5  


Skriv et svar til: meget nemt matematik

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.