Matematik

Sinus(A)=a/c og cos(A)=b/c

14. april 2014 af zartorium (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej jeg har en opgave fra min lærer, hvor jeg skal komme i detaljer hvordan man finder frem til disse 2 formler.

jeg har skrevet dem i min notebog, men det er sindsygt dårlig beskrevet, så er der nogen der kender en link som viser det eller vis nogen har tid til at vise det her :P 


Brugbart svar (0)

Svar #1
14. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Det er vel også gennemgået i din bog?

Det drejer sig om formlerne for sinus og cosinus til de spidse vinkler i en retvinklet trekant.


Svar #2
14. april 2014 af zartorium (Slettet)

Jeg har fundet svaret :P fandt det lige Det er sikkert gennemgået i bogen, men som regel, det der er skrevet i bogen er dårlig forklaret. 


Skriv et svar til: Sinus(A)=a/c og cos(A)=b/c

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.