Matematik

Matematik A

21. april 2014 af Sidsel113 (Slettet) - Niveau: A-niveau

Hej folkens. 

Sidder med en opgave som jeg ikke rigtig kan finde frem til. 

"En trekant ABC med medinanen fra A. 

Vinkel a: 34 grader. 

medinanen fra A til D 6,4.

længde fra c til b 3,6. 

a.  Beregn vinklen C.

b. beregn /AC/

c. beregn /AB/


Brugbart svar (0)

Svar #1
21. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Oplys opgaven ordentligt. Hvad mener du med "længden fra c til b"?

Man angiver vinkler med store bogstaver, som A, B, C, og sider med små bogstaver som a, b, c, eller med to-bogstavskombinatiorner som BC, AC, eller AB.

Det ser ud til, at A = 34º , ma = 6,4 og |BC| = 3,6 .


Svar #2
21. april 2014 af Sidsel113 (Slettet)

Ja, beklager for den dårlige omfumulering.


Brugbart svar (0)

Svar #3
21. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

#2

Er opgaven korrekt formuleret?


Skriv et svar til: Matematik A

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.