Matematik

Eksamensopgave

22. april 2014 af Nicole87 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Opgave 1. En person indsætter 30000kr på en konto med en fast årlig rente på 2,3%, hvor mange år går der i alt før beløbet kommer over 35000kr? 

Opgave 2. Se vedhæftet fil. Bestem vinkel A i trekant ABE og bestem længden af BE og arealet af bordpladen. 

Håber der er nogen der kan hjælpe :)

Vedhæftet fil: foto.JPG

Brugbart svar (0)

Svar #1
22. april 2014 af khol (Slettet)

1. Løs ligningen 30000 · 1,023x = 35000


Svar #2
22. april 2014 af Nicole87 (Slettet)

#1

1. Løs ligningen 30000 · 1,023x = 35000

Hvad har du sat som x?


Brugbart svar (0)

Svar #3
22. april 2014 af SuneChr

Opgave 1
Da skal du beregne n i uligheden
35000  ≤  30000·1,023n

Opgave 2
Er det ikke muligt at beregne  |BE| ?
Benyt dét du har lært, for at kunne regne hele hele opgaven.


Brugbart svar (0)

Svar #4
22. april 2014 af khol (Slettet)

2. Benyt a2 + b2 = c2 til at udregne BE og derpå sinusrelationer til at beregne vinkel A


Brugbart svar (0)

Svar #5
22. april 2014 af khol (Slettet)

#2

Det er jo x (år) du skal finde


Brugbart svar (0)

Svar #6
22. april 2014 af SuneChr

Bordpladen, er det firkant ABCD ?  Det skriver du ikke noget om.
|BC| parallel med |AD| ?   Hvis det er tilfældet, er tegningen meget dårlig.
|AB| = |CD|    Når det er tilfældet, er tegningen meget dårlig.


Skriv et svar til: Eksamensopgave

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.