Matematik

lineær funktion

25. april 2014 af CamillaAagedal (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle. Jeg er i tvivl om en opgave. Jeg har lavet opgave a, men jeg er dog usikker på opgave b. Jeg har vedhæftet en fil med opgaven. 

Vedhæftet fil: Udklip.PNG

Brugbart svar (1)

Svar #1
25. april 2014 af Hjorthen8 (Slettet)

Du har fundet din lineær ligning med formen 

y=ax+b

Du får i opgave b opgivet din y og skal finde din x så det bliver

1 100 000=ax+b \\ \Leftrightarrow x=\frac{1 100 000-b}{a}

Forstår du ikke denne omskrivning eller forklaringen er du velkommen til at spørge yderligere.

Mvh Hjorthen8


Skriv et svar til: lineær funktion

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.