Matematik

matematik kegle

27. april 2014 af Karare - Niveau: 8. klasse

En kegles rumfang er 13,43 m i tredje.

Find keglens højde , når grundfladens areal er 4,12 m i anden.

 

please hjælp og tak på forhånd..... :)


Brugbart svar (0)

Svar #1
27. april 2014 af mathon

                          V_{kegle}=\frac{1}{3}\cdot h\cdot G

                          h=\frac{3\cdot V_{kegle}}{G}

                          h=\frac{3\cdot 13,43\; m^3}{4,12\; m^2}=\frac{3\cdot 13,43}{4,12}\; m^{3-2}


Skriv et svar til: matematik kegle

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.