Fysik

Radioaktivitet

29. april 2014 af Student321 (Slettet) - Niveau: B-niveau

Hey derude! Jeg skal svare på et spørgsmål, som jeg er i tvivl om:

"To radioaktive prøver er lavet af samme radioaktive stof. Kan de have forskellige aktiviteter?"

Håber i kan hjælpe :-)


Brugbart svar (2)

Svar #1
29. april 2014 af mathon

Ja - hvis de forekommer i to forskellige mængder.

                                     N(t)=N_o\cdot e^{-k\cdot t}

                                     A(t)=k\cdot N(t)


Skriv et svar til: Radioaktivitet

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.