Matematik

Beregn, når a = 5 og b = -2

30. april 2014 af Mikkeldkdk - Niveau: 9. klasse
Er der nogen der ved hvordan denne type opgave laves?
Beregn når a=5 og b= -2.

A + B.




A - B.




2AB.




2a + 3B.

På forhånd tak.

Brugbart svar (0)

Svar #1
30. april 2014 af Andersen11 (Slettet)

Indsæt de givne talværdier for a og b og beregn udtrykkene

        a+b   ,   a-b   ,   2·a·b   ,   2·a+3·b .

Lad være med at blande store og små bogstaver med hinanden.


Brugbart svar (0)

Svar #2
30. april 2014 af mette48 (Slettet)

a=5 og b= -2.

indsæt 5 i stedet for a og -2 i stedet for b

a+b = 5 + (-2) = 5 - 2 = 3

 A - B =

2AB = 2*5*(-2) = - 2*5*2 =

2a + 3B


Skriv et svar til: Beregn, når a = 5 og b = -2

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.