Fysik

Transformerligningen

01. maj 2014 af mads992e (Slettet) - Niveau: 9. klasse

Har virkelig brug for jeres hjælp!

Hvordan forklare man transformerligningen? Pp=Ps                                       Ip*Up=Is*Us


Brugbart svar (0)

Svar #1
01. maj 2014 af mathon

I en tabsfri transformer er effekten konstant
                                                                                 P_s=P_p

                                                                                 U_s\cdot I_s=U_p\cdot I_p


Skriv et svar til: Transformerligningen

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.