Fysik

motorberegning

03. maj 2014 af 110975 (Slettet) - Niveau: Universitet/Videregående

har problemer med spørgsmål 1.2

Jeg går ud fra at det er 2 ligninger med 2 ubekendte       X/4,2·(31-20)=y      og 8375/4,2·(20-x) =?

8375 =samlet kW effekt

det er måske flere ligninger eler noget jeg har overset, som kom bare med foreslag

på forhånd tak

Vedhæftet fil: Motorberegninger 2-4.pdf

Skriv et svar til: motorberegning

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.