Matematik

hvad er fejlen?

03. maj 2014 af NH123 (Slettet) - Niveau: C-niveau

Hej alle sammen!

Jeg har lavet denne opgave, men maple giver mig et mærkeligt tal, kan nogen se hvad fejlen er??


Brugbart svar (0)

Svar #1
03. maj 2014 af oppenede

A:=10/180*pi


Svar #2
03. maj 2014 af NH123 (Slettet)

#1

forstår ikke rigtig havd du mener 


Brugbart svar (0)

Svar #3
03. maj 2014 af SuneChr

# 1   Ja, den klassiske brøler, når regnemaskinen ikke er indstillet til grader.
Man har
rad = grad·π/180     og
grad = rad·180/π


Skriv et svar til: hvad er fejlen?

Du skal være logget ind, for at skrive et svar til dette spørgsmål. Klik her for at logge ind.
Har du ikke en bruger på Studieportalen.dk? Klik her for at oprette en bruger.